bakgrund.jpg

Ölstugan Tullen

Det finns nio Ölstugan Tullen runt om i Göteborg, där vårt senaste tillskott är beläget i Gamlestan, och  tre i Stockholm. Vi har under senare delen av 2021 även öppnat Ölstugan Tullen i Borås och i februari 2022 öppnade vi i Norrköping. Nu kan du även besöka en Ölstugan Tullen i Gävle som öppnade i mitten av mars 2022 och i Linköping som öppnade i april 2022. Vår första Ölstugan Tullen öppnades 2010 på Andra Långgatan i Göteborg som en hyllning till den ölstuga som låg i området redan i slutet av 1800-talet.

Vi erbjuder ett stort urval av öl från svenska bryggerier. Vi varierar hantverksöl från mindre bryggerier på våra gästkranar och på flaska/burk med ett stående sortiment av olika typer av öl från stora svenska bryggerier på både våra standardkranar och på flaska.

Vår meny erbjuder vällagad och prisvärd mat inspirerad av svensk husmanskost och vi har alltid något för alla; kött, fisk, vegetariskt och veganskt.
Utbudet av både mat och öl ändras ofta så du har alltid möjligheten att prova något nytt.

Vår tanke är att du som gäst alltid ska känna dig välkommen hos oss och kunna få en bit mat och en god öl för en rimlig peng. Detta koncept har blivit mycket populärt och du kan nu besöka en Ölstugan Tullen på många ställen i Göteborg, Stockholm, Borås, Norrköping, Linköping och i Gävle